NOU CENTRE DE DISTRIBUCIÓ D'ALIMENTS A INCA DE CÀRITAS


09 de març de 2018. 13:04h.

El CDA d'Inca, anomenat de la Mare de Déu, està ubicat a l'espai solidari de Càritas a les Avingudes Reis Catòlics, 90, i estarà obert tots els dimarts i dijous de 17 a 19 h.El centre comptarà amb un responsable tècnic que s'encarregarà de coordinar el projecte, juntament amb voluntaris que acompanyaran a les famílies en la recollida d'aliments i que també col·laboraran en tasques logístiques com la reposició de producte o l'organització de donacions, entre altres.

Les persones beneficiades d'aquest servei són perfils de persones o famílies que han estat derivades per Càritas parroquial o pels serveis socials municipals de l'Ajuntament i que posteriorment passen una segona valoració per part de les tècniques dels Grups d'Acció Social de l'entitat.

Cada família o persona atesa al CDA d'Inca disposarà d'un nombre determinat de punts, segons els membres que conformen la família, per accedir a una senalla bàsica amb productes d'alimentació, d'higiene personal i de neteja de la llar. La persona titular podrà triar, d'acord als criteris posats pel Centre de Distribució d'Aliments, aquells productes que més necessiti. Quinzenalment se li proporcionarà aquesta senalla i serà per un període màxim de 6 mesos. Posteriorment es farà una nova valoració de la situació de la persona o família per confirmar la continuïtat o anul·lació del servei.

La inauguració va comptar amb la presència de l'Excm. Sr. Batle d'Inca, Virgilio Moreno i una representació de voluntaris i personal de Càritas.


0 COMENTARIS