LA TROBADA DE CATEQUESI DE FAMÍLIES A MANACOR COMPTARÀ AMB LA PRESÈNCIA DE 700 PARES I NINS


13 de març de 2018. 12:01h.

Aquest diumenge 18 de març tendrà lloc la trobada de pares, mares, nins i catequistes que estan realitzant la modalitat de la catequesi de famílies.Aquest diumenge 18 de març tendrà lloc la trobada de pares, mares, nins i catequistes que estan realitzant la modalitat de la catequesi de famílies. Hi participaran més de 700 persones.

A les 10 h arribaran els participants a Manacor. D'11 a 12:30 h hi haurà una xerrada de Fernando Vidal, autor del llibre "El rellotge de la Família" al Teatre de Manacor. Es tracta d'un mètode pràctic per crear o renovar el projecte de qualsevol família. Proposa exercicis accessibles i un procés que recorre les diferents hores per les quals passa qualsevol família: gratitud, desenvolupament, decisions, fracassos i reconciliacions.

A les 13 h començarà la missa presidida pel bisbe Sebastià Taltavull a l'església parroquial, seguida d'un dinar compartit.

Aquesta modalitat de catequesi és molt diferent a la realitzada fins ara per preparar els nins per a la Primera Comunió. Es diu "Catequesi de famílies" perquè participa tota la família, no només el nin. Durant 10 trobades anuals de cap de setmana, les famílies es reuneixen a la parròquia. Comencen tots junts amb un joc que està relacionat amb el tema que es tractarà. Després segueix un moment de catequesi per separat, pares i nins, per finalitzar junts amb un moment de pregària o celebració. La valoració que fan els responsables d'aquesta nova modalitat de catequesi és molt positiva: "Es tracta d'una opció decidida per anunciar l'Evangeli a les famílies, especialment als pares i mares. Consideram que avui dia no té molt sentit preparar per a la primera comunió únicament els nins, sense tenir cura de la fe dels pares".


0 COMENTARIS