L'HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU CELEBRA LA FESTIVITAT DEL SEU PATRÓ


13 de març de 2018. 12:30h.

El Hospital Sant Joan de Déu de Palma celebra la festivitat del seu patró juntament amb el cos de Bombers de l'Ajuntament de Palma, el patró del qual és també Sant Joan de Déu.L'Hospital Sant Joan de Déu va retre homenatge aquest dissabte al seu patró amb una sèrie d'actes destinats a tots els professionals del centre, usuaris i col·laboradors. La trobada s'inicià amb la celebració d'una eucaristia a la Capella del centre presidida per Monsenyor José Luis Redrado Marchite, Germà de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu. A continuació, es féu una ballada popular de ball de bot amb la participació dels xeremiers de l'Escola de Música i Danses de Mallorca.

L'Hospital ha celebrat la seva festivitat juntament amb el Cos de Bombers de Palma (de qui Sant Joan de Déu també és el patró). Amb tal motiu, el camió de bombers d'època MAGIRUS, que data de l'any 1955, es va situar al pàrquing exterior de l'Hospital, per a poder-lo visitar.

A l'acte hi han assistit el director gerent de l'Hospital, Joan Carulla; la regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, Angélica Pastor; la coordinadora general de Seguretat Ciutadana, Antònia Maria Fuster i Manuel Ángel Nieto, cap de Bombers.


0 COMENTARIS