CONFERÈNCIA A LA UNIVERSITAT DE ROUEN


14 de març de 2018. 08:50h.

Aquest esdeveniment s'emmarca en les jornades per formar els professors de filosofia de la prestigiosa institució acadèmica normanda.El prevere Ricardo Mejía Fernández, investigador doctoral a la Universitat de Memphis, Estats Units, ia l'Escola Normal Superior de París, ha estat recentment convidat pel Rectorat de la Universitat de Rouen (Normandia, França) a realitzar durant el matí del proper dimarts 10 d'abril una conferència plenària amb el títol:

"Attention et vigilance: à la Croisée de la phénoménologie et els sciences cognitives. Nouveauté et provocation d'uneix philosophe française"

Aquest esdeveniment s'emmarca en les jornades per formar els professors de filosofia de la prestigiosa institució acadèmica normanda les quals són dirigides per la catedràtica i reconeguda filòsofa francesa, Natalie Depraz.

Al seu torn, l'acte està patrocinat per l'Acadèmia de Rouen i el Ministeri d'Educació Nacional, de l'Ensenyament Superior i de la Recerca de la República Francesa. Per a més informació, els interessats poden consultar els enllaços següents:

http://www.ac-rouen.fr
http://www.univ-rouen.fr/version-francaise/departement-de-philosophie-279541.kjsp


0 COMENTARIS