12 ALUMNES PARTICIPEN EN EL CURS D'ELECTRICITAT I DOMÒTICA


14 de març de 2018. 13:14h.

Impulsat per la Fundació Endesa i Càritas Mallorca.12 alumnes estan participant en el curs d'Electricitat i Domòtica"que impulsa per setè any la Fundació Endesa i Càritas Mallorca amb l'objectiu de promoure la capacitació professional i l' inserció laboral. El curs que té com a nom tècnic "Operacions Auxiliars d'Instal·lacions Electrotècniques i de Telecomunicacions en edificis" s'ha dirigit a persones ateses per Càritas que volen millorar la seva capacitació professional i les seves possibilitats d'inserció laboral.

L'acció formativa es va iniciar al mes de desembre, i té una durada de 6 mesos, amb una part teòrica i una de pràctica. S'imparteix a Fundació Patronat Obrer, on es compta amb unes instal·lacions acreditades per aconseguir el certificat de professionalitat de Nivell 1. En total s'imparteixen 380 hores de formació pròpies del certificat, i 42 hores més, complementàries de continguts transversals (igualtat de gènere, medi ambient, competències laborals i noves tecnologies).

Per a complementar la formació rebuda a les classes teòriques i pràctiques específiques d'electricitat, s'ha previst realitzar pràctiques formatives no laborals amb empreses col·laboradores del sector, les quals possibiliten aplicar, en un entorn real, els continguts apresos.


0 COMENTARIS