CENTENARS DE PERSONES S'ACOSTEN AL SEMINARI PER A LES 24 HORES AMB EL SENYOR


13 de març de 2018. 17:25h.

La Capella del Seminari Major ha restat oberta 24 hores ininterrompudament del divendres 9 a les 18 h fins dissabte 10 a les 18 h per celebrar les "24 hores per al Senyor".Centenars de persones s'acostaren a la capella del Seminari Major del divendres 9 a les 18 h fins dissabte 10 a les 18 h per celebrar les "24 hores per al Senyor", iniciativa proposada pel papa Francesc a totes les diòcesis del món.

El Papa Francesc, a la Butlla Misericordiae Vultus, convida a viure la iniciativa de "24 hores per al Senyor". Aquesta iniciativa consisteix en 24 hores d'adoració contínua i la possibilitat de la confessió. I va demanar que se celebràs durant el divendres i dissabte anteriors al quart diumenge de Quaresma.

Ja és el tercer any que el Seminari i la Delegació de Pastoral Vocacional acullen aquesta iniciativa al Seminari Major. A cada una de les 24 hores hi participava una delegació, moviment o grup que ajudà a la pregària. I durant tot el temps hi hagué capellans disponibles per poder rebre el sagrament del perdó. El bisbe Sebastià obrí la jornada d'oració amb una eucaristia divendres i clogué les oracions de dissabte amb el rés de laudes.


0 COMENTARIS