TRES DIES PER APROFUNDIR EN EL CARISMA FUNDACIONAL DE CURSETS DE CRISTIANDAT


26 de març de 2018. 14:40h.

El Moviment de Cursets de Cristiandat s'ha celebrat del 22 al 25 de març un "Cursillo de cursillos".El Moviment de Cursets de Cristiandat ha celebrat del 22 al 25 de març un "Cursillo de Cursillos", on els cursillistes assistents han tengut l'oportunitat de conèixer i comprendre millor el Moviment i d'aprofundir en el Carisma fundacional que l'Esperit Sant va inspirar a Eduard Bonnín.

Han aprofitat aquests dies per viure més a prop del Senyor, "gaudint de les meravelles que la seva generositat ens brinda i per conèixer més els germans, vivint des de l'alegria d'estar junts, compartint la gràcia que Déu ha vessat en els nostres cors", afirmen.

S'ha clausurat el Curset amb la celebració de l'Eucaristia presidida pel bisbe Sebastià Taltavull. Eucaristia molt sentida i viscuda des del cor pels dos-cents cursetistes assistents en aquest diumenge de Rams, on han pogut sentir la proximitat i el suport de D. Sebastià. Aquest va convidar els presents a viure amb intensitat la Setmana Santa, "deixant-se portar pel ritme celebratiu d'una litúrgia d'una gran bellesa però austera". Una oportunitat única per a la trobada amb Crist, com ho ha estat la Quaresma, per a la qual va llançar la pregunta: "Ha canviat alguna cosa en la meva vida? Visc amb més intensitat la meva fe cristiana?" Preguntes per a les que els Cursets ofereixen resposta.

"Alimentats amb el Cos de Crist i la força que ens imprimeix, partim d'aquí disposats a continuar vivint el fonamental cristià, posant Crist en el centre de les nostres vides i seguint el nostre creixement fent vida l'Evangeli i sent dòcils als impulsos del esperit Sant", comenten els assistents al final de la trobada.


0 COMENTARIS