CURSA ESCOLAR PELS NINS I NINES AMB CÀNCER


03 de abril de 2018. 10:48h.

El col·legi Sant Francesc d'Assis de Muro organitza una carrera solidària en benefici d'ASPANOB.El col·legi Sant Francesc d'Assis de Muro, en col·laboració amb l'Ajuntament d'aquest municipi, ha dut a terme una iniciativa solidària en benefici de l'Associació de nins i nines amb càncer de les Illes Balears, ASPANOB.

L'acció ha consistit en una carrera solidària en la qual els petits d'aquest centre, d'Educació Infantil i Primària, han demostrat les seves habilitats com a corredors i també la seva responsabilitat cap a qui més recolzament necessiten.

Els petits han dipositat les donacions que les seves famílies han volgut aportar a la causa d'ASPANOB, així mateix, s'ha comptat amb una paradeta de menjar, la recaptació de la qual també s'ha afegit al donatiu final que ha estat de 2.255 euros.

Aquesta carrera, a més de recaptar fons econòmics que se'n destinaran íntegrament a ASPANOB, també ha tingut un important component de sensibilització, per a que els infants, des de ben petits, tinguin una actitud solidària i destinin temps i esforços a ajudar a qui més ho necessiten.


0 COMENTARIS