SANT JUNÍPER SERRA, EN UN FILM ANIMAT


06 de abril de 2018. 08:50h.

La crida de Juníper mostra la vida i obra del fundador de Califòrnia.San Diego, Los Angeles o San Francisco. Aquestes tres ciutats estan més que vinculades a Mallorca gràcies a la figura d'un frare franciscà mallorquí: Fra Juníper Serra. Una vida que ja pot ser entesa gràcies a l'últim projecte de Pedro Alonso Pablos, un migmetratge d'animació de 33 minuts ja a la venda que narra alguns dels episodis més importants d'aquest personatge mallorquí al personal estil del seu creador. A més, el tema musical que acompanya la narració del film va a càrrec del mateix Alonso Pablos.

La canonització de la seva figura fa poc va respondre a l'homenatge necessari després de dedicar tota la seva vida a evangelitzar terres californianes ia les missions que va fundar en territoris americans que han acabat convertint-se en algunes de les més conegudes d'Estats Units: San Diego, Los Angeles i San Francisco.

Pedro Alonso Pablos (Madrid, 1979), és un productor de dibuixos animats i presentador de TV que, el 2004, previ a l'aparició del portal de vídeos Youtube, va presentar, va dirigir i va produir una sèrie d'entrevistes a personalitats molt importants del cinema i la televisió, com Santiago Segura, Guillermo del Toro, Keanu Reeves i molts altres, en un espai televisiu distribuït a través de la seva pròpia pàgina web.


0 COMENTARIS