200 JOVES PARTICIPEN EN LA TROBADA "VISC X TU" AL SANTUARI DE CURA


30 de abril de 2018. 10:12h.

Organitzada per la Plataforma Diocesana de Pastoral Juvenil "Efatà".Sota el lema "Visc x tu", 200 adolescents i joves d'entre 12 a 18 anys procedents de grups parroquials de confirmació, catequesi, grups juvenils, esplais, moviments i escoles es trobaren el passat 28 d'abriñ al Santuari de Cura per una trobada lúdica i de convivència, "per experimentar que Jesús és viu, ens acompanya en el nostre caminar vers la felicitat i ens dona la força per transformar la realitat".

Va ser organitzat per la Plataforma Diocesana de Pastoral Juvenil "Efatà", paraula aramea que significa obre't, en la qual les persones responsables de les diverses accions pastorals amb adolescents i joves que es duen a terme a la diòcesi comparteixen un conjunt de criteris, un calendari d'activitats i un espai formatiu, de pregària i de treball en xarxa.

A través de diverses dinàmiques formatives, els joves tengueren l'oportunitat de conèixer-se entre ells, i compartir experiències de la seva vida diària. La trobada finalitzà amb una oració presidida pel bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull.

"En un moment en què la pastoral juvenil sembla que necessita un nou impuls de presència evangelitzadora, els distints responsables que formen part d'Efatà han pogut constatar sovint la necessitat de generar moments i espais que afavoreixin la trobada i l'intercanvi entre els adolescents i joves de les nostres realitats", afirma Jaume Martorell, delegat del Laïcat.


0 COMENTARIS