TEMPS DE PASQUA, TEMPS DE CONFIRMACIÓ


07 de maig de 2018. 19:13h.

Enguany ja ha estat més d'un centenar els joves i adults els qui han rebre el sagrament de la Confirmació.El temps pasqual és, a la Diòcesi de Mallorca, el temps per excel·lència de les confirmacions. Enguany ja ha estat més d'un centenar els joves i adults als quals se'ls han imposat les mans, se'ls ha ungit en el front amb el Sant Crisma i els han cridat pel seu nom: "Rep per aquest senyal el do de l'Esperit Sant". Han quedat així plens de l'Esperit Sant com els apòstols per Pentecosta i, com ells, han rebut la força de l'Esperit per ser testimonis de Jesucrist fins als confins de la terra.

Així, aquest cap de setmana ha estat ric en celebracions d'aquest tipus. Divendres 4 a la Parròquia de Lloseta 17 joves digueren sí a continuar un procés de confirmació en la fe. Pertanyen a la secció de joves de Lloseta i a l'Aventura de Jesús d'Inca. Tots ells demanaren, de part de Crist, "rebre l'adultesa cristiana". Per la seva banda, el prelat els convidà a anar "descobrint com Jesús estima, per tal d'entendre així què és la vida cristiana. I això es fa a través de la Paraula de Déu".

Dissabte era el torn de la Parròquia de la Soledat de Palma. Un grup de nou joves començà fa dos anys un camí durant el qual cadascun d'ells ha cercat la direcció de la seva vida, prenint com a model la vida de Jesús. En primer lloc el bisbe agraí als catequistes el seu esforç "per explicar la fe i compartir-la".

La parròquia palmesana de Sant Francesc de Paula també s'engalanà per a la celebració de la confirmació d'un nodrit grup de joves. Un alegria per al futur, en paraules del rector de la comunitat, "veure tants de joves". Tots ells foren convidats a "enfortir una fe que en molts de casos ha quedat fluixa, debilitada", afirmà Taltavull en la seva homilia.

Finalment, diumenge horabaixa va ser al col·legi Mare Alberta on els joves iniciaren una nova etapa de maduresa cristiana a través del sagrament de l'Esperit. 63 en total, que han esperat el moment de la confirmació amb ganes i il·lusió. Els digué D. Sebastià: "La confirmació no és el final d'una etapa, és la coronació de la iniciació cristiana".


0 COMENTARIS