«MANTENIU-VOS EN EL MEU AMOR!» (Jn 15,9)


01 de juny de 2018. 14:48h.

Els moviments d'Església s'uniran un any més per a la vigília del Corpus.Un any més els moviments i grups de l'Església de Mallorca es reuniran entorn al bisbe Sebastià per pregar junts amb motiu de la Vigília del Corpus. És ja el cinquè any consecutiu que es du a terme aquesta celebració que dirigeixen els diferents moviments de la Diòcesi. Així, els diversos col·lectius es posen en comunió amb l'Església universal per testimoniar que tots formen part d'un mateix cos que té per cap un sol Senyor, Jesucrist.

Enguany la Vetla es celebrarà per primera vegada al Seminari Nou el dia 2 de juny a les 21 h. Els assistents resaran vespres i després gaudiran d'un moment d'adoració del Santíssim.

«Manteniu-vos en el meu amor!» (Jn 15,9) és el lema escollit per a la Vetla d'aquest any. Unes paraules a través de les quals "Jesús ens ensenya que l'amor que sent pels deixebles té el seu origen en el Pare i d'aquesta convicció neix la invitació a mantenir-se units a ell, com les sarments estan unides al cep, com a homes i dones humils que formen part d'un mateix cos", afirma Mons. Taltavull en la carta de convidada a la celebració. Es convida així els membres dels moviments a un moment llarg d'intimitat amb el Senyor mentre s'uneixen a tota l'Església universal per mitjà de la pregària de les Vespres. A la Vigília també hi haurà un gest de caritat amb els més pobres.


0 COMENTARIS