NOVES ORIENTACIONS PASTORALS I CRITERIS PER ALS PREBAPTISMALS I PREMATRIMONIALS


28 de maig de 2018. 12:45h.

Va ser el passat 26 de maig al Seminari Nou.Un matí de formació amb els agents de pastoral dedicats a l'evangelització en l'àmbit prebaptismal i prematrimonial. Va ser el passat 26 de maig al Seminari Nou, en una trobada que va comptar amb la presència del bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull. Agents de pastoral, preveres i diaques parlaren de les noves orientacions pastorals i criteris diocesans elaborats per la Vicaria Episcopal d'Anunci i Celebració.

La catequesi prebaptismal té com a objectiu preparar a pares i padrins per celebrar el sagrament i acompanyar els seus fills i fillols, en unes trobades que poden suposar en alguns coses l'inici de la seva integració a la comunitat. Es dona així la benvinguda a les famílies i se'ls ofereix formació sagramental i instruccions sobre el desenvolupament del ritus baptismal.

Quant a la pastoral prematrimonial, s'oferiren orientacions pastorals per a la preparació al matrimoni i la família, amb la finalitat de valorar aquest sagrament a la llum de l'amor de Déu i saber apreciar i tenir cura de la bellesa i la grandesa d'aquesta vocació tan meravellosa al servei de la vida.


0 COMENTARIS