CONFIRMACIONS A LA PARRÒQUIA DE SA VILETA


04 de juny de 2018. 16:36h.

El dissabte de Corpus Christi, 20 joves i adults de les Parròquies de sa Vileta i de Son Roca han rebut el sagrament de la Confirmació.A l'església de la Puríssima Concepció de sa Vileta dissabte 2 de juny, s'han reunit els vint joves i adults, que acabaven la seva preparació per rebre aquest sagrament i iniciaven el seu camí com a cristians adults amb dels seus corresponents padrins.

L'Eucaristia ha estat presidida pel vicari general de la Diòcesi, Mn. Antoni Vera, fill d'aquesta parròquia, en representació del Sr. Bisbe, Mons. Sebastià Taltavull.

Els confirmants han estat acompanyats en tot moment pels seus catequistes, que els han ajudat en la seva formació, els padrins, els familiars i els fidels que han estat testimonis de la seva Confirmació i han participat de la Celebració.

En acabar l'Eucaristia, els avui confirmats han rebut un record d'aquest dia tan important en la seva vida cristiana, de mans de Mn. Antoni Vera.

Seguidament s'ha passat als jardins de la rectoria on les famílies dels joves i adults havien preparat un refresc per compartir amb tots els fidels.


0 COMENTARIS