TROBADA DE FI DE CURS DE LES CÀRITAS PARROQUIALS I CÀRITAS DIOCESANA


04 de juny de 2018. 16:44h.

Prop de 200 persones, voluntàries i contractades de Càritas, varen participar a la trobada de fi de curs de les Càritas Parroquials i Càritas Diocesana celebrada el passat divendres a Binissalem.La trobada va començar amb la celebració de l'Eucaristia a l'església dels Agustins presidida pel bisbe, Sebastià Taltavull, qui va agrair el compromís i la feina feta de tots els agents de Càritas envers les persones més vulnerables, un agraïment que també va transmetre la directora de Càritas Mallorca, Margalida M. Riutort, destacant l'acció social que desenvolupen les 66 Càritas Parroquials. Una acció que s'engloba dins les actuacions que s'han desenvolupat al llarg de 2017 i que han quedat reflectides a la Memòria de l'any passat de l'entitat.

Posteriorment a la presentació de la memòria també es va informar del projecte de moda RE amb la projecció d'un vídeo, una iniciativa de Càritas que té com a objectius potenciar el projecte tèxtil de l'entitat, de tractament i reutilització de roba de segona mà, així com impulsar els contractes laborals d'inserció com a trànsit al treball ordinari per a persones en situació d'exclusió social.

També se va aprofitar la trobada per presentar una nova iniciativa de Càritas Mallorca que se presentarà oficialment els pròxims dies i que està relacionada amb Koluté, el taller de formació i producció en confecció industrial i amb el Comerç Just.

La trobada de fi de curs de les Càritas Parroquials i Càritas Diocesana va concloure amb un sopar compartit.


0 COMENTARIS