"PASSAR DEL COR A LES MANS", LEMA DEL COMPROMÍS DELS ALUMNES DE 4t D'ESO DELS CENTRES DE LES GERMANES DE LA CARITAT


04 de juny de 2018. 17:23h.

230 alumnes de 4t d'ESO de les Germanes de la Caritat prepararen la seva pròxima graduació amb la visita a la casa de la Beata Francinaina i celebrant una Eucaristia a la Parròquia de Sencelles.El dia 31 de maig, 230 alumnes de 4t d'ESO dels centres de les Germanes de la Caritat prepararen la seva pròxima graduació amb la visita a la casa de la Beata Francinaina Cirer i celebrant una Eucaristia a la Parròquia de Sencelles. Participaren els col·legis Sant Vicenç de Paül (Manacor, s'Arenal, Inca, la Soledat), l'Assumpció (Binissalem), Nostra Senyora de Gràcia (Llucmajor), Ramon Llull (Santa Maria del Camí), Sant Salvador (Artà) i Arcàngel Sant Rafel (Palma).

Els 230 joves, acompanyats pels seus tutors i directors respectius, havien treballat el tema del compromís amb el lema "Passar del cor a les mans". El suport per al treball personal i de grup varen ser dues cançons: "Vamos construyendo puentes", de Santi Antón i "Et seguiré", del grup Worship.cat.

La celebració va girar en torn de la imatge de construir o destruir ponts de manera que arribaren a conclusions del que havien de fer en la vida per ser persones constructores d'un món millor i de les actituds i plantejament que destrueixen la humanitat. Amb la força de les imatges, música i lletra de "Et seguiré" pogueren reflexionar i interioritzar com la força per ser persones compromeses amb els germans i germans surt de la trobada i amistat personal amb Jesús que sempre ens va al davant. Un gran pont construït amb pedres que representaven els valors i les actituds, va emmarcar la celebració des dels escalons del presbiteri.

Va presidir l'Eucaristia Mn. Tomeu Villalonga, rector del Seminari Major, que en l'homilia aprofundí en la construcció de la vida damunt roca i no damunt arena, com ens diu Jesús a l'Evangeli de Mateu.

Acabada l'Eucaristia, continuaren la festa en el carreró del Convent de la Caritat amb gelat i coca.


0 COMENTARIS