MÉS DE 300 PERSONES PARTICIPEN EN LA VIGÍLIA DEL CORPUS ORGANITZADA PELS MOVIMENTS DE L'ESGLÉSIA DE MALLORCA


07 de juny de 2018. 10:38h.

Enguany s'ha celebrat al Seminari Nou amb el lema "Manteniu-vos en el meu amor".Va ser un vespre de comunió dels diferents carismes existents a l'Església de Mallorca i d'oració davant el Santíssim. Convocats pel bisbe Sebastià Taltavull, els membres dels diferents Moviments arrelats a l'Església de Mallorca es reuniren al Seminari Nou el vespre del dissabte 2 de juny per a celebrar la Vetlla del Corpus. Hi participaren més de 300 persones que ompliren la capella. Enguany el lema ha estat una cita de l'evangeli de Sant Joan, "Manteniu-vos en el meu amor", que es va construir als peus de l'altar amb els ciriets portats en processó per dos membres de cada moviment. Tot seguit començà el res de Vespres davant del Santíssim, amb la participació dels diferents moviments i un nombrós grup de cantaires. També hi hagué espai per als infants, que reberen una catequesi prèvia i seguiren la celebració des de les primeres fileres.

En l'homilia, el bisbe va encoratjar els moviments a "ser Església en sortida i a posar tota l'Església de Mallorca en moviment", seguint el mandat de Sant Pau que els "forts en la fe" ajudin els seus germans més dèbils. I va afegir que vivim en una terra en la qual encara que la gent no ho digui té set de Déu i que la missió dels moviments és ajudar a apagar-la. El bisbe també els va recordar la necessitat de viure en comunió amb tota l'Església de Mallorca, evitant la temptació de l'exclusió i l'autoreferència. "Els cristians som un sol cos convocats per un sol Senyor, Jesús", va assegurar el Bisbe, qui va incidir en què "només amb Ell estam units en l'Amor".

Els assistents a la Vigília també contribuïren a fer visible l'amor fratern amb un gest molt concret: Aportaren un donatiu per a finançar un programa de Càritas per tal que infants de famílies necessitades puguin anar de campament aquest estiu. El vespre acabà amb un sopar de germanor al pati del Seminari Nou.


0 COMENTARIS