EL SACERDOT RICARDO MEJÍA DEFENSA LA SEVA TESI DOCTORAL A SALAMANCA


19 de juny de 2018. 14:36h.

Amb l'obtenció de la màxima qualificació d'excel·lent "cum laude" per unanimitat i quedant a més la tesi nominada al Premi Extraordinari de Doctorat.El passat dijous 14 de juny, a l'Edifici Històric de les Escoles Majors de la Universitat de Salamanca, va tenir lloc la defensa de tesi doctoral de Mn. Ricardo Mejía Fernández amb el títol "El gir fenomenològic a les neurociències cognitives: de Francisco Varela a Shaun Gallagher ". La defensa va comptar amb presència de la Universitat de Memphis (Estats Units), de la Universitat Catòlica de Lovaina (Bèlgica) i de la Universitat de Heidelberg (Alemanya). Va assistir també a l'acte la doctora María del Carmen Paredes, presidenta de la Societat Castellano-Lleonesa de Filosofia.

L'acte va concloure amb l'obtenció de la màxima qualificació d'excel·lent "cum laude" per unanimitat i quedant a més la tesi nominada al Premi Extraordinari de Doctorat, també per unanimitat, per part dels membres del tribunal. Així mateix, el tribunal va acordar que la tesi reunia tots els requisits qualitatius per a obtenir la menció de "Doctor Internacional" al títol de doctor, així com per a la publicació editorial de l'obra.

Finalment, el doctorand, fent referència al VIII Centenari de la Universitat de Salamanca, va donar les gràcies a tots els presents; en especial als seus directors de tesi, Juan José Acero, catedràtic de Lògica i Filosofia de la Ciència, així com al professor Shaun Gallagher, premi Humboldt i cap de la Càtedra d'Excel·lència de la Universitat de Memphis.


1 COMENTARIS
  1. Reb la més completa enhorabona de part de tota la meva família, junt amb el nostro desig de tenir-te prest entre noltros.