MALLORCA ACOLLÍ LA REUNIÓ DELS BISBES DE LA PROVÍNCIA ECLESIÀSTICA VALENTINA


10 de juliol de 2018. 11:09h.

El tema de la iniciació cristiana ha centrat l'atenció i el treball dels bisbes de la Província Eclesiàstica Valentina.Els bisbes de la Província Eclesiàstica Valentina han duit a terme la seva darrera reunió del curs en aquesta ocasió a Mallorca. El bisbe Sebastià ha estat així l'amfitrió d'aquesta trobada que ha tingut lloc a la Casa d'Espiritualitat de la Puresa de Valldemossa. S'ha comptat amb la presència del cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares; Casimiro López (Sogorb-Castelló), el bisbe d'Oriola-Alacant, Jesús Murgui; el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull; Vicente Juan (Eivissa) i Francisco Conesa (Menorca). A més, han participat els bisbes auxiliars de València, Javier Salinas, Arturo Ros i Esteban Escudero.

Entre altres, el tema de la iniciació cristiana ha centrat l'atenció i el treball dels bisbes de la Província Eclesiàstica Valentina. Són la Iniciació Cristiana i la Pastoral Juvenil. Un llarg diàleg amb aportacions interessants i variades sobre el document elaborat pels bisbes i que pròximament es concretarà en unes orientacions per a cada diòcesi que ajudin a fer un vertader procés de creixement en la fe.

Més enllà de les reunions de treball per analitzar i debatre sobre la tasca pastoral, els representants de les diferents diòcesis varen visitar ahir la Cartoixa de Valldemossa i el Santuari de Lluc, on celebraren l'Eucaristia vespertina.


0 COMENTARIS