CÀRITAS MALLORCA OBRE UNA NOVA BOTIGA SOLIDÀRIA A DEVORA LA SEU


14 de setembre de 2018. 18:51h.

Aquest dijous s'ha obert, en un local del Capítol de la Seu de Mallorca, una Botiga Solidària gestionada per Càritas diocesana.El Capítol de la Seu ha posat gratuïtament en mans de Càritas aquest espai per a una acció solidària amb els pobres i afavoridora del medi ambient. La conjunció de l'acció pastoral de la Seu, on la litúrgia, l'anunci i la caritat es donin la mà, gràcies a una cura esmerada d'un patrimoni admirat per molta gent de fora i d'aquí, és motiu d'agraïment i responsabilitat per a Càritas.

Amb l'obertura d'aquesta Botiga Solidària, Càritas Diocesana implementa la seva tasca de visibilització i compromís de l'Església al servei de la justícia social, dels drets humans i del medi ambient, ja que comptar amb aquest espai situat en un indret immillorable ajudarà a donar a conèixer la tasca de Càritas Mallorca a favor d'una economia solidària que promou la inclusió social i laboral de les persones en situació de vulnerabilitat, el consum responsable i la cura del planeta.

La Botiga Solidària posa a l'abast del públic els diferents productes que alguns tallers d'inserció de Càritas estan elaborant per tal d'aconseguir que els col·lectius amb més dificultats d'inserció laboral puguin accedir a un treball normalitzat.

A la Botiga Solidària de la Seu el públic trobarà, a més de tota la informació de la tasca de Càritas, productes del taller Koluté (peces de roba africana confeccionada per mans africanes) i Paper (productes amb paper de material natural elaborat al mateix taller), juntament amb productes de Comerç Just.

Aquesta botiga està ubicada just devora la Seu, al carrer del Capiscolat núm. 4, i estarà oberta de dilluns a divendres de 10:30 a 14 h i de 15 a 18 h i els dissabtes de 10:30 a 14 h.


0 COMENTARIS