INCA ACULL LA PRIMERA DE LES TROBADES D'AGENTS PASTORALS I VOLUNTARIS DE LA DIÒCESI


06 de octubre de 2018. 18:15h.

Les properes trobades seran dissabte 20 d'octubre a Crist Rei de Manacor i dissabte 27 d'octubre al Col·legi Mare Alberta de Palma de 9:30 a 13:30 h.Unes 200 persones han acudit a la convocatòria feta per la Diòcesi de Mallorca a tots els agents evangelitzadors que treballen en els diferents àmbits pastorals de l'Església per a una celebració d'enviament. Hi estaven convidats preveres, diaques i membres de la Vida Consagrada. D'entre ells, professors i mestres cristians de les escoles diocesanes, col·legis religiosos, públics i universitats; responsables de delegacions, secretariats i serveis, moviments i associacions.

Hi han assistit també els treballadors i voluntaris de Càritas i altres entitats d'acció social, a més dels visitadors de malalts i aquells que fan un servei específic dins parròquies i entitats d'Església.

Sis espais informatius oferiren formació als assistents, que pogueren triar entre la iniciació cristiana, itineraris de preparació al matrimoni, l'acollida a les celebracions eucarístiques i altres sagraments, així com la presentació de materials i recursos educatius a l'escola. També es parlà sobre l'acollida i acompanyament de persones en situacions de vulnerabilitat, així com de l'acompanyament i discerniment vocacional.

Les properes trobades seran dissabte 20 d'octubre a Crist Rei de Manacor i dissabte 27 d'octubre al Col·legi Mare Alberta de Palma de 9:30 a 13:30 h.

Totes les fotografies: https://www.flickr.com/gp/156748518@N08/gH73uJ


0 COMENTARIS