COMUNICAT DEL BISBAT DE MALLORCA


09 de octubre de 2018. 23:33h.

Davant les preocupants notícies que arriben des del Llevant de Mallorca.Davant les preocupants notícies que arriben en la mitjanit del dimarts al dimecres des del Llevant de Mallorca, on centenars de persones s'han vist afectades per les inundacions que s'han produït al llarg de tot lo dia, el bisbe de Mallorca, en nom de la Diòcesi, vol mostrar la seva consternació pels efectes de les intenses pluges que han assolat diversos municipis.

El prelat s'ha mantingut permanentment en contacte amb els preveres de la zona, a qui ha traslladat la seva preocupació per la situació i la seva proximitat, a la vegada que demana oracions per aquells que han perdut la vida, així com solidaritat i ajuda cap als afectats.


3 COMENTARIS
  1. 2018-10-13

    Desde Barcelona, ens solidaritzem amb el poble germà de Mallorca.i preguem per les víctimes que la natura amb la seva força imparable ha deixat. Les parròquies poden fer una gran llavor pels més afectats.. Moltes gràcies bisbe Sebastià per fer costat als més necessitats en aquests moments,per compartir el seu dolor, tal com va fer a Barcelona en moments plens de dolor i tristor. . Aquest es el millor exemple del que vostè va dir més d'una vegada, els bisbes hem de ser persones normals.n

  2. Ens unim des de Catalunya al poble germà de Mallorca per les inundacions que s´han produït. Segur que el Bisbat dirigit pel bisbe Sebastià ferà tot el possible per pal·liar les destroces. Des de les parròquies es pot fer molt i s´arriba a tothom. El nostre condol per les víctimes i molta força i ànims als damnificats.

  3. 2018-10-10

    Molt be bisbe Sebastia