EL 800 ANIVERSARI DE L'ORDE DE LA MERCÈ, A 5,5 MILIONS DE CUPONS DE L'ONCE


29 de octubre de 2018. 14:43h.

El cupó està il·lustrat amb la imatge de la Mare de Déu de la Mercè de l'Església de la Mercè de Palma, que enguany 2018 compleix 225 anys des de la seva realització.El 800 aniversari de la fundació de l'Ordre de la Mercè és el protagonista del cupó de l'ONCE del dissabte, 3 de novembre. Cinc milions i mig de cupons difondran per tot Espanya aquesta celebració. El cupó ha estat presentat pel Pare Ignasi Conesa Buj, Superior de la Comunitat de la Mercè de Palma; José Vilaseca Rius, delegat territorial de l'ONCE, i María del Carmen Soler, presidenta del consell territorial de l'ONCE.

El cupó està il·lustrat amb la imatge de la Mare de Déu de la Mercè de l'Església de la Mercè de Palma, que aquest any 2018 compleix 225 anys de la seva realització.

Va ser el 10 d'agost de 1218 quan Sant Pere Nolasc va fundar l'Ordre de la Mare de Déu de la Mercè de la redempció dels captius. Al llarg de la història, l'Ordre ha adoptat, d'acord amb les necessitats de l'Església i el món, diversos ministeris caritatius i apostòlics.

La família mercedària està formada per més de 12 branques masculines i femenines.


0 COMENTARIS