LES TROBADES DIOCESANES D'INICI DE CURS ACABEN AMB UNA GRAN AFLUÈNCIA DE PÚBLIC A PALMA


30 de octubre de 2018. 18:49h.

Els assistents han estat enviats a evangelitzar en una celebració presidida pel bisbe Sebastià.Unes 500 persones han acudit aquest dissabte a la convocatòria feta per la Diòcesi de Mallorca a tots els agents evangelitzadors que treballen en els diferents àmbits pastorals de l'Església per a una celebració d'enviament. Hi estaven convidats preveres, diaques i membres de la Vida Consagrada. D'entre ells, professors i mestres cristians de les escoles diocesanes, col·legis religiosos, públics i universitats; responsables de delegacions, secretariats i serveis, moviments i associacions.

Hi han assistit també els treballadors i voluntaris de Càritas i altres entitats d'acció social, a més dels visitadors de malalts i aquells que fan un servei específic dins parròquies i entitats d'Església.

Sis espais informatius oferiren formació als assistents, que pogueren triar entre la iniciació cristiana, itineraris de preparació al matrimoni, l'acollida a les celebracions eucarístiques i altres sagraments, així com la presentació de materials i recursos educatius a l'escola. També es parlà sobre l'acollida i acompanyament de persones en situacions de vulnerabilitat, així com de l'acompanyament i discerniment vocacional.

Ja s'havien fet dues trobades en setmanes anteriors, a Inca i Manacor.

Totes les fotografies: https://flic.kr/s/aHsmuyK1z9


1 COMENTARIS
  1. Moltes gràcies per la convocatòria global a tots els agents de pastoral. Va ésser un signe important de comunió i impuls a viure i comunicar l'Evangeli.