LA V TROBADA NACIONAL DEL MOVIMENT FAMÍLIA ALBERTIANA CONCLOU AMB UNA EUCARISTIA DE COMPROMÍS


05 de novembre de 2018. 10:21h.

Família Albertiana és un moviment de laics, estès per Europa, Amèrica i Àfrica, que comparteix el carisma de les Germanes de Puresa de Maria a l'estil de Madre Alberta.De l'1 al 4 de novembre, Mallorca va acollir la V Trobada Nacional de la Família Albertiana i la I Internacional. El primer dia de trobada es va dedicar a conèixer els orígens de la congregació de la Puresa, a través d'una "Ruta Albertiana": Començant a Pollença, els organitzadors varen centrar la convivència en l'espiritualitat de Madre Alberta. Diverses germanes varen explicar aspectes d'aquesta sensibilitat, que va acabar l'endemà amb visites a la Casa Mare de Palma i Valldemossa.

Finalment, diumenge va marcar el punt central de les jornades, amb l'Assemblea General MFA i l'Eucaristia de compromís i cloenda de la trobada, presidida pel bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull.

"No vull més que complir la voluntat de Déu en tot i sempre", deia sempre Madre Alberta, i així ho va destacar Mons. Taltavull en la seva homilia.

Família Albertiana és un moviment de laics, estès per Europa, Amèrica i Àfrica, que comparteix el carisma de les Germanes de Puresa de Maria a l'estil de Madre Alberta.


0 COMENTARIS