LIFE TEEN, UN NOU MÈTODE D'EVANGELITZACIÓ I PASTORAL JUVENIL


12 de novembre de 2018. 11:31h.

El responsable de Life Teen a Espanya, Jordi Massegú, va oferir una jornada formativa sobre aquest nou mètode d'evangelització de joves.El responsable de Life Teen a Espanya, Jordi Massegú, va oferir una jornada formativa sobre aquest nou mètode d'evangelització de joves el passat 10 de novembre al Seminari Nou. Responsables de grups i moviments de pastoral juvenil varen assistir a una interessant xerrada en la qual es varen oferir claus per ajudar els joves a parlar i escoltar Crist: "Creim que els assistents després de fer una experiència de Life Teen, es tornen a casa amb moltes idees al cap, amb nou ardor i amb ganes de seguir evangelitzant als joves", afirma Massegú.

Jordi Massegú, natural de Terrassa, participa a Life Teen des de 2011, quan el mètode va arribar a Espanya. En aquests anys s'ha estès a gairebé 100 parròquies espanyoles i s'ha verificat com un mètode capaç de renovar les comunitats a través de la catequesi a adolescents i joves.

Life Teen és un mètode de formació catequètica per a joves i adolescents basat en fitxes que toquen diferents temes. Serveix per dinamitzar una parròquia a nivell de joves i també per portar aquests joves a la trobada amb Crist. Va néixer a Estats Units fa 32 anys i allà està estès en més de 2.000 parròquies.

El mètode s'adapta molt bé a la cultura juvenil actual, ajudant que els participants puguin sentir-se part del mètode, i passant d'una catequesi presencial a una catequesi vivencial.


0 COMENTARIS