EL MIJAC CELEBRA 40 ANYS DE VIDA


12 de novembre de 2018. 14:15h.

Amb una trobada en el qual han participat 300 nins i 100 animadors.El dissabte 10 de novembre el Moviment Infantil i Juvenil d'Acció Catòlica de Catalunya i les Balears (MIJAC) ha complert 40 anys. Ho ha celebrat al col·legi Joan Bosco de Barcelona, ​​entre gairebé 300 nins i nines i 100 animadors i animadores.

Part de l'organització de la trobada ha estat realitzada per un grup de nins i nines triats de les diferents diòcesis on el moviment té presència, amb l'objectiu de donar protagonisme al nin en totes les activitats. Ells han estat els encarregats de rebre els participants, realitzar la convocatòria i organitzar part de l'activitat, que al matí ha comptat amb jocs i la celebració d'una eucaristia. Ja a l'horabaixa el grup Xip Xap ha amenitzat l'activitat amb el seu espectacle, per finalitzar amb l'aparició d'un pastís per, com en qualsevol aniversari, bufar les espelmes i desitjar que el moviment segueixi tenint continuïtat en el futur.

El moviment es troba present en aquests moments a les diòcesis de Barcelona, ​​Girona, Lleida, Mallorca i Vic. El moviment prioritza l'educació en el lleure en valors i treballa des de fa 40 anys en col·legis, barris i parròquies.


0 COMENTARIS