75 ANYS DEL COL·LEGI FRA JOAN BALLESTER DE CAMPOS


12 de novembre de 2018. 18:10h.

"75 anys, 75 raons" és el lema triat per a l'ocasió.Generacions de campaners s'han format al Col·legi Fra Joan Ballester. Concretament, fa 75 anys que es fundà aquest centre com a Centre d'Ensenyament Mitjà, i que avui forma part de la xarxa d'escoles diocesanes de Mallorca.

Una Eucaristia presidida pel bisbe Sebastià Taltavull va posar el colofó a tot un seguit d'actes programats per a celebrar aquest aniversari. "75 anys, 75 raons" és el lema triat per a l'ocasió.

Antics alumnes i professors coincideixen a assenyalar que el Col·legi Fra Joan Ballester sempre ha estat un col·legi molt familiar. Són molts els campaners que han passat per les seves aules, i molts d'ells s'acostaren al convent de Campos per celebrar plegats aquest aniversari.

"Donam gràcies a Déu per aquelles persones que es posaren al davant d'aquest projecte fa 75 anys". Així començava l'homilia del bisbe Sebastià per a aquesta data assenyalada. També va tenir paraules d'afecte cap als pares, i qui va convidar a fer de casa seva "la primera església": "Els pares oferiu un testimoni que va embolcallat de tendresa i de respecte, i els fills perceben el Jesús que els pares representen. Això és insubstituible".


0 COMENTARIS