CAMPANYA REBOST 2018


15 de novembre de 2018. 08:50h.

Càritas Mallorca inicia la campanya de recollida de productes bàsics d'aliments, higiene personal i neteja de la llar a escoles, empreses, associacions i altres entitats.Càritas Mallorca inicia la campanya de recollida de productes bàsics d'aliments, d'higiene personal i de neteja de la llar a escoles, empreses, associacions i altres entitats per les persones que ho necessiten.

Com cada any per aquestes dades Càritas Diocesana de Mallorca posa en marxa la Campanya del Rebost 2018, una iniciativa per recollir productes bàsics d'alimentació, d'higiene personal i de neteja de la llar per cobrir la demanda de persones i famílies de la nostra illa que ho necessiten.

La participació dels centres educatius així com d'empreses, associacions i altres entitats és fonamental perquè la campanya sigui una realitat. Una col·laboració que assumeixen les famílies que participen en la campanya any darrera any amb les seves aportacions i que reflecteix l'esperit de solidaritat i col·laboració que des de Càritas s'ha volgut transmetre amb la campanya institucional "El teu compromís millora el món".

Tu pots posar la teva peça
El compromís és indispensable perquè la situació de persones en situació de vulnerabilitat pugui millorar, per això a la campanya del Rebost d'aquest any estam convidam a posar una peça de trencaclosques per completar una cistella de productes de primera necessitat.

Com es pot col·laborar
- Amb productes bàsics d'alimentació (oli, briks de brou, llet, sucre, galetes, cereals, conserves (tomàtiga, paté, sardines, tonyina...), productes d'higiene i neteja de la llar (xampú, sabó, dentífrics, bolquers, lleixiu, detergent de roba...).

- Amb una aportació econòmica per a la compra d'aquests productes (CAIXA COLONYA DE POLLENÇA – ES46 2056 0004 46 10011677119 -Concepte: REBOST). Aquesta aportació econòmica serveix per a poder donar suport a les famílies i persones amb la compra d'altres productes que necessitin que no ens arriben per les donacions en espècie, i a fer un millor ús dels recursos.

Repartiment de productes
Tots els productes recollits es distribueixen als diferents punts de repartiment de Càritas (a les parròquies o als Centres de Distribució d'Aliments - CDA). Actualment Càritas Mallorca té 10 CDA en marxa on es poden beneficiar les famílies i persones ateses pels diferents Grups d'Acció Social de les diferents Càritas Parroquials de Mallorca. L'any 2017 es varen beneficiar 985 famílies.


0 COMENTARIS