PREMIS POPULARS: HUGUET, FUNDACIÓ TROBADA, MARIA PERELLÓ, LA GRANJA, JOAN CARLES BESTARD


16 de novembre de 2018. 13:46h.

Es tracta de la trenta-novena edició dels premis de més llarga trajectòria a les Balears.El director de COPE Balears, Xavier Bonet, ha proclamat avui en directe al programa "La mañana en Baleares" els Premis Populars 2018. Es tracta de la trenta-novena edició dels premis de més llarga trajectòria a les Balears.

Els premiats d'aquest any són Huguet, fabricants de rajoles hidràuliques des de 1933, Fundació Trobada, dedicada a l'acollida de persones sense sostre durant més de 25 anys, La Granja, units al so de la música pop espanyola des de 1986, Maria Perelló, joveníssima doble campiona del món de vela a classe Optimist i Joan Carles Bestard, reconegut i estimat actor mallorquí.

El lliurament d'aquests reconeixements, que és també un homenatge públic a l'excel·lència dels guardonats, tindrà lloc dilluns 26 de novembre a Es Molí d'es Comte. A l'acte assistiran els proclamats Populars 2018, i presidiran el lliurament el bisbe de Mallorca i les principals autoritats locals, a més de destacats representants de la societat civil. En aquesta ocasió hi haurà lloc també per a un reconeixement als 125 anys del diari Última Hora.

Els premiats d'enguany destaquen per la seva perseverança a posar el seu talent al servei dels altres, així com per la seva valentia per treballar en equip i projectar el seu esforç més enllà de les nostres fronteres. Els "Premis Populars", des del seu origen l'any 1980, reconeixen el treball valuós i la trajectòria de persones i institucions que configuren i milloren la vida del nostre poble i la nostra cultura. Amb la seva proclamació aquest matí ha culminat el procés de dos jurats. D'una banda els caps de departament de COPE Mallorca i de l'altra un grup d'assessors format per Biel Mulet, Nicolás Pomar, Andreu Genovart, Kety Isern, Lluís Pinya i José Luis Roses.


0 COMENTARIS