Constituït el tribunal de la causa de canonització d'Eduard Bonnín


28 de novembre de 2018. 19:24h.

Eduard Bonnín, fundador dels Cursillos de Cristiandad, va morir el 2008 a Palma.Una passa més en el procés de canonització d'Eduard Bonnín. Avui matí s'ha fet el jurament del tribunal que instruirà el procés sobre vida i virtuts del fundador dels Cursillos de Cristiandad. El bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, ha presidit el senzill acte, que ha comptat amb la presència de dirigents del moviment, amics d'Eduard i els membres del tribunal creat per dur a terme les accions oportunes en el procés.

La causa de canonització, just començada, s'ha iniciat amb el nomenament d'un grup de consultors teòlegs, que examinaran totes les obres publicades i manuscrites de Bonnín. Al mateix temps, una comissió d'historiadors investigarà la vida i el context històric del servent de Déu, tasca per a la qual s'ha implicat de manera intensa la Fundació que du el seu mateix nom.

Tot això ha anat precedit, en paraules del postulador de la causa, Mn. Gabriel Ramis, "de la documentació que avala la fama de santedat d'Eduard Bonnín, abans i després de la seva mort". L'Església, de fet, demana que s'introdueixin causes de canonització de fidels que hagin mort amb fama de santedat, i que aquesta sigui constant i difosa en diversos llocs. És el cas d'Eduard Bonnín, l'obra del qual ha arribat als cinc continents a través dels Cursillos de Cristiandad. L'obertura de la seva causa ha estat una petició aclamada per cursillistes de tot el món.


1 COMENTARIS
  1. 2018-11-29

    Decolores.