Mons. Lluís Ladària presidirà una missa d'acció de gràcies a la Seu aquest dissabte


03 de desembre de 2018. 14:06h.

Serà aquest dissabte 8 de desembre, festa de la Immaculada Concepció i titular de la Diòcesi de Mallorca, a les 10:30 h.Mons. Lluís F. Ladària Ferrer, prefecte de la Congregació per la Doctrina de la Fe, i creat cardenal recentment pel papa Francesc, presidirà una celebració d'acció de gràcies a la seva illa natal. Es tracta d'una de les primeres celebracions a les quals assistirà el nou cardenal —després de l'eucaristia d'acció de gràcies del mes d'agost a Manacor— arran de la seva creació el 28 de juny de 2018, i una expressió d'agraïment de tota la diòcesi al sant Pare, el papa Francesc, per haver confiat a Mons. Ladària aquesta alta responsabilitat dins l'Església.

Serà aquest dissabte 8 de desembre, festa de la Immaculada Concepció i titular de la Diòcesi de Mallorca, a les 10:30 h.

Lluís F. Ladària Ferrer (Manacor, 1944), jesuïta, ha estat professor de teologia a la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma i el juliol de 2017 va ser nomenat pel papa Francesc prefecte de la Congregació per a la Doctrina de la Fe, on va arribar com a secretari el 2008. El passat 28 de juny va rebre la porpra cardenalícia juntament amb altres 13 prelats.


0 COMENTARIS