Nadal solidari al Col·legi Sant Pere


17 de desembre de 2018. 10:20h.

Els productes que es venen durant els dies previs a Nadal provenen de l'associació S'Altra Senalla.Per segon any el Col·legi Sant Pere ha iniciat una campanya solidària que té com a objectiu la compra de material escolar per als infants de Ciutat Bolívar a Colòmbia. A més de l'aportació econòmica els alumnes del centre també escriuen una carta felicitant el Nadal als nins i nines de Ciutat Bolívar.

La campanya, tal com es va fer l'any passat, no tan sols se centra a aconseguir doblers per atendre la infància en situació vulnerable, sinó que es fa a partir de la venda de productes de comerç just al mateix centre. Els dies previs a l'inici de la venda dels productes els alumnes d'ESO i Batxillerat coneixen de primera mà els valors del comerç just, com l'accés al mercat dels productors tradicionalment desfavorits i exclosos del sistema comercial habitual o pagar un preu just al productor (camperols o artesans) que cobreixi els costos de producció i permeti una vida digna.

Els productes que es venen durant els dies previs a Nadal provenen de l'associació S'Altra Senalla, que alhora s'encarrega de conscienciar els alumnes de la realitat i importància sobre el consum responsable.

Aquest doble vessant solidari de la campanya provoca una implicació total de l'alumnat, professorat, personal no docent i famílies del centre. Exhaurint tots els productes a la venda en poques jornades i obligant a fer fins a dues comandes més de productes de comerç just.

D'aquesta manera l'objectiu d'aquest any és superar la recaptació de l'anterior que va ser d'uns 800 euros, 400 euros per Ciutat Bolívar i 400 més pel Comerç Just.


0 COMENTARIS