"Per Nadal, neules"


17 de desembre de 2018. 13:18h.

La Parròquia de Santa Anna de Moscari celebra el "Dia de les neules".Un Nadal en família, amb l'art de la paciència, amb manya, un Nadal on petits i grans fan art i on és escola de respecte i superació per la feina ben feta... és un Nadal amb neules. És l'art en paper. Així, el passat diumenge 9 de desembre, la Parròquia de Santa Anna de Moscari va celebrat la primer trobada d'amics de les Neules.

Organiltzat per la Parròquia de Santa Anna de Moscari, la Associació de Veïnats de Moscari i l'Associació d'Amics de la Gent Gran de Moscari, fou una trobada d'amics, acompanyats del rector del poble de Moscari, Mn. Joan Parets, impulsor i promotor d'aquesta diada; de Macià Tugores, moscarienc i artista que ha decorat de manera extraordinària el temple parroquial i de Joan Bonnín, sineuer, que també impulsà aquesta trobada amb una exposició de neules al Centre Cultural Can Roig.

"Per Nadal, neules", va ser el lema de la trobada on participaren molts de veïnats i visitants que varen decidir crear una comissió de feina per preservar l'art i l'element decoratiu per excelència del Nadal a Mallorca, com són les neules.


1 COMENTARIS
  1. Me parece fantástica idea.