Parròquia i Ajuntament de Porreres signen la cessió de l'edifici de la residència per 40 anys


19 de desembre de 2018. 17:34h.

L'objectiu és que aculli el nou centre de dia del municipi.El rector de Porreres, Sebastià Salom, i la batlessa de la localitat, Francisca Mora, han signat avui el conveni de cessió d'ús de l'edifici del carrer Sala, número 11-15, per tal de construir i reformar les instal·lacions existents i posteriorment crear-hi un Centre de Dia.

A l'acte de signatura del conveni hi ha assistit el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull; el vicari general, Antoni Vera i Antoni Burguera, ecònom diocesà.

La cessió de l'edifici a l'Ajuntament per part de la parròquia es fa per un període de 40 anys, atès que "és el temps que s'ha calculat que es requerirà per a amortitzar la inversió de millora de l'edifici", ha explicat la batlessa de Porreres en el decurs de la roda de premsa prèvia a la signatura del conveni. Mora ha destacat que l'edifici "és emblemàtic i molt estimat pels veïns del municipi i sempre hem considerat que és molt important que continuï tenint un ús sanitari i assistencial".

Per la seva banda, Sebastià Salom, ha valorat la signatura del conveni perquè "en lloc de tancar, ara podrà continuar donant servei i quan ens varen oferir l'opció del centre de dia vàrem veure les portes obertes". Salom va informar que els 30 residents que hi havia a la residència ja foren reubicats i que els treballadors del centre "reberen un poc més de la indemnització que els pertocava com a gratificació".

Finalment Sebastià Taltavull ha valorat l'exemple de col·laboració entre ambdues institucions, que té com a objectiu "continuar la finalitat social d'allò que hem rebut i que hem de donar als altres, sempre en bé del poble de Porreres".


0 COMENTARIS