Més de 700 dibuixos s'exposaran a l'interior de la Catedral de Mallorca aquest dissabte 22 de desembre


20 de desembre de 2018. 16:36h.

Al voltant de 1.000 nins i nines d'arreu de l'illa han participat en aquesta iniciativa fent un dibuix d'un Betlem.La Catedral de Mallorca inaugura el dissabte 22 de desembre a les 11 h la 2a Edició de l'exposició infantil de Nadal "Tu ets l'artista!". Després de l'èxit de l'any anterior, en què s'exposaren 450 dibuixos, la Catedral ha continuat amb la iniciativa. Aquest any, a causa del gran interès generat, s'ha augmentat el nombre de dibuixos exposats a 700 i han participat al voltant d'uns 1.000 infants, molts d'ells treballant de manera cooperativa i col·laborativa.

Tot i que el tema de l'exposició són els Betlems, la Catedral ha donat total llibertat als participants perquè expressin la seva pròpia visió, trobant així Betlems inspirats en pel·lícules, en versió còmic, elaborats amb tela i altres materials.

Aquest projecte neix de la voluntat del Capítol Catedral de promoure el temple com un espai familiar, on tothom hi tingui cabuda. Per això, el desig de la institució és que, any rere any, es continuï amb la iniciativa i que aquesta emotiva exposició es converteixi en una tradició nadalenca.

L'accés a la Seu es realitzarà pel Portal de l'Almoina i l'entrada és lliure. Serà un acte familiar en el qual es farà una breu presentació de l'exposició, l'Escolania de Vermells cantarà vàries nadales, es lliuraran els diplomes als infants participants i, sobretot, es podrà gaudir de les obres dels petits artistes exposades a l'interior de la Seu.


0 COMENTARIS