La família agustiniana celebra la beatificació de dues màrtirs espanyoles a Algèria


20 de desembre de 2018. 17:57h.

La missa d'acció de gràcies va tenir lloc a l'església dels Socors.La família agustiniana de Mallorca s'uní el passat 18 de desembre per donar gràcies per la beatificació de dues religioses agustines missioneres, declarades màrtirs pel papa Francesc. L'acte de celebració va tenir lloc a l'església dels Socors, i va ser presidit pel bisbe de Mallorca, Mons. Taltavull. Un moment "d'intimitat, oració i acció de gràcies", que va servir per reflexionar sobre el martiri, al qual, segons Taltavull, "a les nostre terres d'Occident ens sembla llunyà i estrany, i ens costa acostumar-nos-hi".

A l'acte es comptà amb la presència dels Agustins i de les Agustines Germanes de l'Empar. Tots ells participaren activament a la celebració.

Les dues agustines missioneres varen ser beatificades a Orà el 8 de desembre amb la resta de màrtirs d'Algèria. Caridad Álvarez i Esther Paniagua "varen lliurar la seva vida per la missió de Jesús". Varen morir assassinades el 1994 a Alger.

Per a la congregació, fundada el segle XIX, "aquesta beatificació és un goig i una alegria", a més d'un "reconeixement a la seva valentia".


0 COMENTARIS