Les Franciscanes Filles de la Misericòrdia obren nous espais digitals


04 de gener de 2019. 19:37h.

Amb la finalitat de donar a conèixer i generar espais d'obertura i informació a la societat en general.Amb la finalitat de donar a conèixer i generar espais d'obertura i informació a la societat en general, i més concretament al col·lectiu que comparteix el carisma de la misericòrdia, la Congregació Franciscanes Filles de la Misericòrdia està fent ús de noves eines de comunicació.

Concretament, han posat en funcionament dues noves pàgines webs que permeten donar a conèixer algunes de les seves activitats i serveis, així com també anar generant comunitat en diferents entorns.

D'una banda, es presenta i informa sobre el servei d'acolliment a grups que ofereix la seva casa fundacional de Pina, https://casasdeespiritualidadfhm.com/es. A més, aquest espai permet donar a conèixer en diferents àmbits els orígens, història i situació actual.

D'altra banda, s'ha creat una web per a la Casa de Colònies a Mallorca, https://casadecoloniesfhm.com/es en la qual promocionen aquest espai de trobada, convivència i acolliment que es proporciona a través de la comunitat de la Colònia de Sant Jordi.

La Congregació compta també amb un espai online recent que uneix els seus 6 centres escolars Sant Francesc d'Assis, http://sfassis.org/ . Es tracta d'una web que, a més d'oferir informació sobre la identitat comuna dels diferents col·legis, permet l'accés a una àrea de cada escola de forma individual, amb accés a més detalls del centre, així com a un espai de notícies.

Gràcies a les noves tecnologies, les FFM van obrint finestres al món per a informar, escoltar, retro alimentar-se i mantenir-se units malgrat les distàncies.


1 COMENTARIS
  1. 2019-01-04

    Estic molt contenta. Enhorabona i endavant