iMisión aprofundeix com comunicar amb eficàcia la fe a Internet a la #iJornada19


29 de gener de 2019. 15:55h.

La jornada de formació, debat i convivència se celebrarà el proper 8 de juny a Mallorca, a les instal·lacions del CESAG.El Centre d'Ensenyament Superior Alberta Giménez (CESAG), centre adscrit a la Universitat Pontifícia Comillas, albergarà el proper dissabte 8 de juny, a Palma, la jornada de formació anual de la plataforma d'evangelització digital iMisión. El lema de la reunió: Conectando iMisioneros.

La #iJornada19 es presenta com un fòrum de formació, debat i convivència, a partir de l'experiència de destacats especialistes, que es reuneixen al voltant de tres grans eixos. El primer, amb els cofundadors d'iMisión, el sacerdot marianista Daniel Pajuelo, amb més de 434.000 seguidors al seu canal de Youtube, i la religiosa de Puresa de Maria Xiskya Valladares, amb més de 55.000 seguidors en el perfil de la xarxa social Twitter. Ells compartiran la ponència "10 claus per evangelitzar a Internet".

En el segon eix de la #iJornada19, els participants podran escollir entre quatre de deu tallers de formació. L'oferta és molt variada i abasta des de la creació i gestió de podcast, al disseny de cartells publicitaris amb ganxo, o l'anàlisi i aprofitament de les estadístiques dels nostres perfils en xarxes socials, i avançar en el llenguatge i estil a utilitzar per comunicar millor la fe a Internet, entre d'altres temes d'interès.

En l'última part de la #Ijornada19 es proposen tres eixos de debat amb els assistents a partir dels temes Ego i vanitat a les Xarxes Socials, amb Marga Cabrera, codirectora del Congrés Internacional sobre Xarxes Socials Comunica2; Reptes ètics en les xarxes socials, amb l'educador i articulista José Fernando Juan, i Els Passion Killer, amb Rafael Mira, fundador i CEO de la xarxa social de coneixement Dontknow.

Tota la informació de la jornada es reuneix al web https://imision.org/ijornada-2019/ La pàgina compta amb un apartat d'inscripció, amb un preu bonificat fins al pròxim 28 de febrer. iMisión és una associació sense ànim de lucre amb sis anys de recorregut. El seu objectiu principal és la formació en evangelització digital. Compta amb més de 42.000 seguidors a Twitter i gairebé 15.000 amics a Facebook. El 2014 va organitzar el I Congrés Internacional, el 2015 una iParty, i el 2016 la iJornada. La seva principal inspiració és la doctrina de l'Església en el terreny dels mitjans de comunicació i el seu major exemple és avui el papa Francesc.


0 COMENTARIS