20 anys sense la Mare Concepció


08 de febrer de 2019. 12:45h.

Les carmelites descalces varen celebrar el 7 de febrer el XX aniversari de la mort de la Serventa de Déu Maria Concepció de Sant Jaume i Santa Teresa, cd.Les carmelites descalces varen celebrar el 7 de febrer el XX aniversari de la mort de la Serventa de Déu Maria Concepció de Sant Jaume i Santa Teresa, cd. Una eucaristia, presidida pel bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, va ser el centre de la jornada dedicada a recordar una de les carmelites més recordades d'aquest secular monestir. D'ella, precisament, va destacar que "el compliment de la voluntat de Déu i el seu interès per discernir el que Déu vol de cadascú en cada moment va ser la seva obsessió constant". "La Mare Concepció va viure la seva existència totalment orientada a la recerca del seu rostre, desitjosa de contemplar Déu al cor del món".

A continuació, els assistents varen quedar en oració i lloança al Santíssim.

La Mare de Déu de la Concepció de Sant Jaume i Santa Teresa (d'Olesa Gual de Torrella) (1905-1999) va viure setanta anys al Monestir de les Carmelites Descalces de Palma.

Als 22 anys s'enamora radicalment de Jesús. Per Ell ho deixa tot i entra al Carmel l'any següent. Des del primer moment s'entesta a la santedat mitjançant la guarda de la Regla i Constitucions, amb un esforç constant i creixent sempre fidel a la paraula donada.

Al final de la seva vida afirma: "En el Carmel he estat immensament feliç". Lliurà la seva ànima a Déu als 93 anys d'edat, dia 7 de febrer de 1999. Alguns senyals i favors varen acompanyar la seva mort.
0 COMENTARIS