La Parròquia de Santa Eulàlia celebra la seva festa titular


12 de febrer de 2019. 10:28h.

La Parròquia de Santa Eulàlia ha celebrat la seva festa amb gran solemnitat.Diumenge 10 de febrer, la parròquia de Santa Eulàlia ha retut homenatge a la seva santa titular amb una Eucaristia presidida per Mn. Josep Jaume Cañellas, rector de la Parròquia de Santa Creu de Palma, concelebrada pel seu rector Dr. Mn. Antoni J. Dols i altres sacerdots que s'han sumat a la celebració. Mn. Josep Jaume ha recordat en el sermó la vida i les qualitats de la jove Eulàlia, l'exemple que ens dona a tots els cristians i l'antiguitat de la comunitat parroquial de Santa Eulàlia a Palma.

El cor de Gent Gran de Sant Francesc, acompanyats per l'organista i el seu director, han donat una major solemnitat a la celebració.

La relíquia de Santa Eulàlia, que al llarg de l'any es pot venerar a la seva capella, avui ha estat a l'altar, en lloc destacat, durant l'Eucaristia.

Per finalitzar la Celebració, el cor de la Gent Gran de Sant Francesc ha entonat l'Himne a Santa Eulàlia, titular de la Parròquia del seu nom, que feia més de 40 anys que no es cantava.


0 COMENTARIS