16 joves es decideixen a dedicar les seves vacances a missions!


14 de febrer de 2019. 19:49h.

El Gabinet de Pastoral del Col·legis Diocesans ofereix als alumnes majors de 18 anys i professors de les seves escoles la possibilitat d'anar a fer una experiència d'un estiu missioner.El Gabinet de Pastoral del Col·legis Diocesans ofereix als alumnes majors de 18 anys i professors de les seves escoles la possibilitat d'anar a fer una experiència d'un estiu missioner el proper mes d'agost.

16 joves, professors i alumnes de les escoles diocesanes de Mallorca s'han decidit a dedicar la seves vacances a les missions. Ahir dia 13 va ser la primera trobada de formació que capacitarà aquests joves a embarcar-se en aquesta aventura. La directora del Secretariat de Missions els explicà què és Mallorca Missionera i les Obres Missionals Pontifícies i tot allò referent al que es trobaran a les missions. Les trobades formatives seran mensuals i tractaran temes diversos, com les congregacions d'acollida, la Redemptoris Missio, testimonis de missioners i una missa d'enviament.

Els joves aniran a diferents missions a Perú, Hondures, Bolívia, Panamà i Nicaragua, acollits per les Germanes de la Caritat, les Agustines de l'Empar i les Franciscanes Filles de la Misericòrdia.


0 COMENTARIS