I Jornades de Missió compartida dels col·legis de les Agustines de l'Empar


19 de febrer de 2019. 10:54h.

Va ser un dia de festa i fraternitat per a aquesta gran família que després del PEI, creix amb un sol cor i una sola ànima.Més d'un centenar de professors dels equips directius dels centres educatius i equips de pastoral de la Congregació d'Agustines de l'Empar es varen congregar dissabte 16 de febrer al Poliesportiu "Santa Mònica" per celebrar la 1a Jornada de Missió compartida. Va ser un dia de festa i fraternitat per a aquesta gran família que després del PEI, creix amb un sol cor i una sola ànima.

La missió compartida no és un procés de simple "substitució" de religiosos per laics en les institucions apostòliques, ni tan sols es tracta d'una simple col·laboració, ajuda o cooperació; es tracta de tota una vida cristiana que es compromet en un projecte nascut d'una experiència carismàtica, com són les congregacions religioses.

Després de l'oració de benvinguda i una dinàmica es va començar amb la reflexió i el treball en grups, descrivint la situació i el quadre de la missió compartida en les seves obres educatives. Després es va passar a analitzar l'espiritualitat d'educadors, per finalment arribar a unes conclusions. Per a això varen treballar l'itinerari vocacional de l'educador en un procés de comunió per a la missió. Va acompanyar la jornada Tomeu Martorell, coordinador de les escoles de La Salle.


0 COMENTARIS