Curs de cuina professional de Càritas: una oportunitat per accedir al món laboral


15 de abril de 2019. 08:25h.

Càritas Mallorca ha impulsat el curs de formació pràctica de 100 hores gràcies a la col·laboració de cuiners professionals.11 persones han finalitzat el curs de cuina professional de 100 hores teoricopràctiques programat per Càritas Mallorca que s'ha impartit al espai de Petit Cuiner, i que ha estat possible gràcies a la implicació de cuiners de reconegut prestigi com Margarita Alemany, Ana Pons, Marga Thomàs, Joana Font, José Ramon Santos de Alaia Colectividades, Joan Porcel Balaguer de Restaurant Oliu, Miquel Calent de Can Calent, Alberto de Hotel Melià Palma Marina i Lluís Pérez de Pastisseria Lluís Pérez. Una col·laboració desinteressada i que ha servit per compartit la seva experiència professional amb els participants del curs.

Aquesta formació, que es va iniciar a principis del mes de març, es tanca ara amb pràctiques formatives no laborals a diferents empreses del sector que ofereixen els seus espais per complementar la formació dels participants, unes pràctiques que donen major qualitat i valor al curs que s'ha impartit.

El curs s'inclou dins el programa d'ocupació de l'entitat que planifica anualment una sèrie d'accions a diferents àrees labores, perquè les persones participants adquireixin habilitats i competències per accedir amb més garanties d'èxit a una feina remunerada. Aquesta formació, que s'emmarca dins l'àrea d'inserció sociolaboral de Càritas Mallorca, està destinada a persones que acudeixen a l'entitat i mostren un interès per iniciar un itinerari d'inserció laboral, que han participat a altres programes o projectes de Càritas.


0 COMENTARIS