La solidaritat, protagonista un any més de la setmana cultural de Sant Josep Obrer


12 de abril de 2019. 10:23h.

Els doblers recaptats aniran destinats íntegrament a una escola del Perú, el Santísimo Salvador.Un any més, a Sant Josep Obrer gaudiren del punt àlgid de la setmana cultural amb la gran festa de l'escola. La jornada va començar amb el cant de la Balanguera per part del cor de música de Secundària, que ha donat el sus per començar totes les activitats lúdiques que hi ha organitzades per avui: tornejos de bàsquet, futbol, vòlei, bàdminton i ping-pong, tirolina, piragua, skate... i jocs organitzats per l'alumnat de Batxillerat com el justdance, el karaoke, un scaperoom, una casa del terror, etc.

L'objectiu de la festa, a part de lúdic, és solidari. Durant tot el dia d'avui, han pogut comprar hamburgueses, coques i creps fets per alumnes i professors, així com objectes de segona mà al mercadet muntat el pati. Tots els doblers recaptats aniran destinats íntegrament a una escola del Perú, el Santísimo Salvador.

L'horabaixa ha continuat la festa amb ball, música entregues de premis i hamburguesada solidària obert a totes les etapes, a Corpus Christi i a tots els familiars. La crema de la falla amb el correfoc de Dimonis Trafoc i la batucada han posat punt i final a un dia tan especial.


0 COMENTARIS