Una pregària per reflexionar sobre els Drets Humans


13 de maig de 2019. 10:08h.

Entorn del 70 aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans.Fa 70 anys, l'assemblea General de les Nacions Unides proclamava la Declaració Universal de Drets Humans, amb la voluntat que arribàs a ser l'ideal comú per a tots els pobles de la terra, obrint espais més amples per a la llibertat, la justícia i la pau.

Per evitar que es reprodueixin situacions indignes de la humanitat que tots compartim, en la línia del pensament del papa, és ineludible ja que coneguem la realitat i que posem al nostre abast les eines necessàries per transformar-la. És la millor manera d'acostar les societats al Regne de Déu.

Amb aquest contingut, la Vicaria de Pastoral Caritativa i Social, formada per la Delegació Caritativa i Social, de la Salut i d'Ecologia i Cura de la Creació, varen organitzar una vetlla de pregària el passat dia 10 de maig a la parròquia de l'Encarnació.

Conscients que la nostra condició de Fills ens iguala en drets, la nostra millor eina una vegada més serà la Paraula de Déu, de la qual tanmateix germinen tots els Drets de cada persona.


0 COMENTARIS