Festa del Cor de Jesús de Moscari


02 de juliol de 2019. 13:52h.

S'ha celebrat la tradicional missa, berenada i dinar de germanor.El passat 30 de juny de 2019, es va celebrar dins l'espai natural d'ús públic del Puig d'en Guardiola de Moscari la tradicional missa, berenada i dinar de germanor. La trobada s'ha fet als peus del monument commemoratiu dedicat al Sagrat Cor de Jesús, inaugurat el 31 d'octubre de l'any 1948, amb motiu del primer centenari de la reserva parroquial de Moscari, és a dir, la instauració de la vicaria.

El monument consta d'una escultura del Sagrat Cor de Jesús realitzada en pedra de Santanyí, situada a sobre d'un pedestal de paredat de pedra viva sense treballar. Davant el monument se situa un altar, també de pedra viva, que s'ha pogut utilitzar per la celebració.

A més enguany s'ha sumat la celebració del primer centenari de la consagració d'Espanya al Sagrat Cor de Jesús.

Després de la repicada de campanes, els moscariencs han pujat al Puig d'en Guardiola per assistir a la missa solemne, amb gran participació popular. Ha estat presidida pel rector de Moscari, Mn. Joan Parets, i ha comptat amb l'assistència d'autoritats locals. Com és habitual després de la missa s'ha realitzat una berenada de panets de trempó per tots els assistents.


0 COMENTARIS