11 persones participen en el curs de neteja de Càritas Mallorca


05 de juliol de 2019. 14:37h.

La formació de 100 hores s'inclou dins l'àrea de formació i orientació laboral del Programa d'Acció per a la inserció sociolaboral de l'entitat que en aquest 2019 ja porta 6 cursos de formació especEn aquests 7 primers mesos de 2019 , l'àrea de formació i orientació laboral de Càritas Mallorca ha comptat amb un total de 88 persones que han participat als 6 cursos de formació específica que s'han programat. A aquestes xifres s'afegeixen les 76 persones que en aquests mesos de 2019 han participat als cursos de capacitació en català, anglès i alemany.

Els darrers a sumar-se a aquesta oferta de formació són els 11 participants del curs de neteja de 100 hores programat per aquest juliol i part d'agost. El curs, que es desenvolupa de dilluns a dijous en sessions de 4 hores, inclou una primera part teòrica de matèries transversals com és la prevenció en riscs laborals, igualtat de gènere, medi ambient, informàtica… més una part pràctica que es desenvolupa a l'espai Joana Barceló, l'espai de formació de Càritas a Palma.

El curs de neteja i la resta de programació d'inserció sociolaboral està destinada a persones que acudeixen a Càritas i mostren un interès per iniciar un itinerari d'inserció laboral. En funció del seu perfil, de la valoració que realitzen les tècniques de Càritas i després de participar a altres programes o projectes de l'entitat, se'ls ofereix l'oportunitat de participar en els cursos de formació programats.

El projecte de formació i orientació laboral de Càritas Mallorca dirigit a persones amb dificultats per entrar en el món laboral per diferents circumstàncies és una oportunitat perquè aquestes persones adquireixin habilitats i competències per accedir al mercat de treball amb plenes garanties. En el cas del curs de neteja les possibilitats d'èxit de trobar una feina són molt altes ja que la demanda tant a l'àmbit particular com d'empreses és molt important, una intermediació que també facilita el programa d'orientació i intermediació laboral de Càritas.

394 persones varen rebre formació específica el 2018 gràcies a les 22 formacions programades per Càritas Mallorca, dades recollides a la Memòria de l'entitat presentada a finals de juny.


0 COMENTARIS