Realitzat el primer dels sopars solidaris a Sóller


13 de juliol de 2019. 11:54h.

Hi assistiren unes 400 persones.El passat divendres va tenir lloc el primer dels sopars del present estiu a benefici de les obres de la Parròquia de Sant Bartomeu de Sóller. Unes 400 persones assistiren a aquest sopar decidits a col·laborar i a gaudir de la vetlada.

Mn. Marià Gastalver va donar la benvinguda als presents i va donar les gràcies tant al grup de voluntaris que treballen per tal que tot estigui a punt, així com a empreses i particulars que col·laboren donant coses per la rifa posterior.

Com sempre, el sopar va consistir en plats ja preparats amb llesques de pa amb oli amb formatge, pernil i paté i de postres gelat i coques diverses fetes per diferents voluntàries.

No va mancar la música, i en aquesta ocasió els encarregats d'animar el sopar i la vetlada varen ser els membres d'Estol de Tramuntana amb un animat repertori de jotes, boleros i, fandangos.

Ja es va anunciar que el proper sopar d'enguany serà el primer divendres d'agost, dia 2, esperant que tengui també bona resposta.


0 COMENTARIS