Iniciació cristiana, pastoral de la salut i ensenyament religiós, temes de la trobada de bisbes de la Província Eclesiàstica


12 de juliol de 2019. 12:58h.

Ha tengut lloc a Eivissa.Els bisbes de la Província Eclesiàstica Valentina, integrada per les tres diòcesis de la Comunitat Valenciana i les tres de les Illes Balears, han mantingut aquesta setmana una reunió a Eivissa per tractar temes de reflexió pastoral en comú. Entre d'altres assumptes, els bisbes han reflexionat sobre diferents propostes per a la Iniciació Cristiana i també sobre l'atenció pastoral als malalts. Finalment, s'han exposat les distintes realitats que es troben a les diócesis respecte de la situació de l'ensenyament religiós escolar a escoles concertades.

A la trobada han participat el cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, els bisbes de Sogorb-Castelló, monsenyor Casimiro López; d'Oriola-Alacant, monsenyor Jesús Murgui; de Menorca, monsenyor Francesc Conesa; de Mallorca, monsenyor Sebastià Taltavull; d'Eivissa, monsenyor Vicente Juan; els bisbes auxiliars de València, monsenyors Esteban Escudero, Arturo Ros i Javier Salinas, així com el vicari general de València, Vicente Fontestad.


0 COMENTARIS